www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- Job Market -- JobMarket Notices -- Έμμισθη θέση υποψήφιου διδάκτορα στο University of Central Florida (UCF) Ορλάντο, Φλόριντα, Η.Π.Α.

Έμμισθη θέση υποψήφιου διδάκτορα στο University of Central Florida (UCF) Ορλάντο, Φλόριντα, Η.Π.Α.

Έμμισθη θέση υποψήφιου διδάκτορα στο University of Central Florida (UCF) Ορλάντο, Φλόριντα, Η.Π.Α.

Το τμήμα Πολιτικών, Περιβαλλοντολόγων και Κατασκευαστών Μηχανικών (http://www.cece.ucf.edu/) στο University of Central Florida (UCF) αναζητάει έναν ενθουσιώδη υποψήφιο για διδακτορικές σπουδές υπό την επίβλεψη του καθ. Γεώργιου Αποστολάκη (http://www.cece.ucf.edu/apostolakis/).

Η ανακοίνωση αφορά μία ανοικτή θέση για το φθινόπωρο του 2019 ή την άνοιξη του 2020, με αντικείμενο μελέτης γενικά θέματα υπολογιστικής μηχανικής, αντισεισμικής μηχανικής, προηγμένων τεχνολογιών κατασκευής (3D εκτυπωτές), ή ενεργειακά συστήματα.

Υποψήφιοι από όλους τους τομείς του αντικειμένου των Πολιτικών και Μηχανολόγων Μηχανικών ενθαρρύνονται να καταθέσουν αίτηση.

Ο ιδανικός υποψήφιος κατέχει σημαντικές επιδόσεις σε προπτυχιακές σπουδές/έρευνα, ενώ κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων σε σπουδές των Πολιτικών και Μηχανολόγων Μηχανικών έχουν πλεονέκτημα. Θα προτιμηθούν υποψήφιοι με καλό υπόβαθρο στην υπολογιστική μηχανική, σχεδιασμό και βελτιστοποίηση, και προηγμένες τεχνολογίες κατασκευής. Εξαιρετικά επικοινωνιακά προσόντα, ικανότητα συνεργασίας ως μέλος μιας διεπιστημονικής ομάδας, καθώς και αποδεδειγμένη επιτυχία σε ακαδημαϊκή έρευνα είναι επιθυμητά.

Αιτήσεις θα γίνονται αποδεκτές μέχρι να καλυφθεί η θέση.

Ο επιλαχών υποψήφιος θα λάβει ανταγωνιστικό μισθό, υποτροφία διδάκτρων, και άλλα οφέλη.

Αίτηση και αποδοχή στο διδακτορικό πρόγραμμα του τμήματος Πολιτικών, Περιβαλλοντολόγων και Κατασκευαστών Μηχανικών στο University of Central Florida (UCF) απαιτείται (http://www.admissions.graduate.ucf.edu/).

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να δηλώσουν ενδιαφέρον πρέπει να στείλουν τα παρακάτω στον καθ. Γεώργιο Αποστολάκη στην ηλεκτρονική διεύθυνση ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ):

1) Επιστολή στην οποία θα περιγράφονται ερευνητικά ενδιαφέροντα και επαγγελματικοί στόχοι

2) Βιογραφικό (CV)

3) Αναλυτική βαθμολογία μαθημάτων προπτυχιακών σπουδών

4) Βαθμολογίες GRE και TOEFL (εάν είναι διαθέσιμες)

5) Ονόματα τουλάχιστον τριών συστάσεων

6) Αντίγραφο μίας πρόσφατης δημοσίευσης (εάν είναι διαθέσιμη)

Γυναίκες και μέλη ευπαθών κοινωνικών ομάδων ενθαρρύνονται να καταθέσουν αίτηση.

Συμπεριλάβετε την φράση “Ph.D. Applicant 2019” στον τίτλο του ηλεκτρονικού μηνύματος.

Περισσότερες Πληροφορίες

 

Ημερομηνία:5.12.2018

Πηγή:www.career.uth.gr

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Τελευταία Νέα

Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 20883
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 12076399