www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
 • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
 • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- Job Market -- JobMarket Notices -- Ερευνητικός Συνεργάτης στην Οικονομετρία, Οικονομικά, Στατιστική ή Εφαρμοσμένα Μαθηματικά/Φυσικές Επιστήμες

Ερευνητικός Συνεργάτης στην Οικονομετρία, Οικονομικά, Στατιστική ή Εφαρμοσμένα Μαθηματικά/Φυσικές Επιστήμες

Ερευνητικός Συνεργάτης στην Οικονομετρία, Οικονομικά,  Στατιστική ή Εφαρμοσμένα Μαθηματικά/Φυσικές Επιστήμες

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μιας (1) θέσης Ερευνητικού Συνεργάτη για μερική απασχόληση στο διετές ερευνητικό έργο με τίτλο «Essays in Economics», το οποίο χρηματοδοτείται από τον προϋπολογισμό του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

 • Πτυχίο και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (τουλάχιστον επιπέδου μάστερ) από Αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο σε σχετικά γνωστικά αντικείμενα (Οικονομετρία, Οικονομικά,  Στατιστική ή Εφαρμοσμένα Μαθηματικά/Φυσικές Επιστήμες κ.λ.π).
 • Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας τόσο σε γραπτό όσο και σε προφορικό λόγο.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ που θα ληφθούν υπόψη:

Τα πιο κάτω προσόντα θα θεωρηθούν ως πλεονεκτήματα για τον υποψήφιο:

 • Γνώση των προγραμμάτων MATLAB, GAUSS, STATA, Eviews.
 • Δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά ή/και σε διεθνή συνέδρια.
 • Εμπειρία στη διεκπεραίωση έρευνας σχετικής με το γνωστικό αντικείμενο.
 • Διεκπεραίωση ερευνητικών προγραμμάτων από εθνικά ή/και ευρωπαϊκά κονδύλια καθώς και στην συγγραφή ερευνητικών προτάσεων για χρηματοδότηση.
 • Η εκπόνηση ή η πρόθεση εκπόνησης διδακτορικής διατριβής σε θέμα συναφές με το εν λόγω ερευνητικό πρόγραμμα.
 • Η κατοχή διδακτορικού τίτλου σε θέμα συναφές με το εν λόγω ερευνητικό πρόγραμμα.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:

Οι αιτήσεις μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , με τίτλο «Essays in Economics – Αίτηση Ερευνητικού Συνεργάτη» μέχρι την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 στισ 14:00.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αν αποτείνονται στην Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Χριστίνα Χρίστου, Επιστημονική Υπεύθυνο του έργου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , ή στον κ. Μιχάλη Σάββα, στη Μονάδα Έρευνας, Καινοτομίας και Διασύνδεσης, τηλ. 00357-22411692 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Περισσότερες Πληροφορίες στο συνημμένο αρχείο


Ημερομηνία:11.12.2018

Πηγή:www.career.uth.gr

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Τελευταία Νέα

Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 20884
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 12076550